Over ons

Silver Sound Studio

Even voorstellen

Hi! Wij zijn Jitse Tilman en Mikky Zomerdijk. Samen hebben wij ervoor gekozen om muzieklessen te geven in Schoonhoven.

Wij hebben elkaar ontmoet toen wij beiden begonnen met onze studie aan het Conservatorium van Rotterdam. Jitse begon zijn studie als drummer en Mikky als zangeres en songwriter. Al snel kwamen wij erachter dat een combinatie van optreden, schrijven en lesgeven ons erg aansprak.

Hoi! Ik ben Davina en ik ben zangeres en gitarist. Ik ben in 2020 afgestudeerd aan codarts en ik geef al 5 jaar les. Als zangeres dook ik in de pop- en jazzmuziek en als gitarist ben ik gespecialiseerd in jazz- en popcomping technieken. In de afgelopen twee jaar heb ik me gefocust op het schrijven en produceren van liedjes. Hierdoor ontdekte ik dat ik schrijven erg leuk vind en het het meest creatieve is dat ik kan doen!

Hey! Ik ben Brenn Luiten en verzorg de pianolessen bij Silver Sound Studio. Al van jongs af aan heb ik me verdiept in muziek. Van mezelf begeleiden tijdens het zingen tot aan in verschillende bands spelen. Van pop tot aan jazz. We kunnen alle kanten op. Het lijkt mij te gek om mijn kennis met jullie te delen en jullie enthousiast te maken om ook de muziekwereld in te duiken!

Hi! Ik ben Geronimo Latumeten Pianist, Songwriter en Producer.

Liefde voor muziek is er bij mij thuis met de paplepel ingegoten.

Van pianolessen ging ik naar live optreden met diverse bands naar muziekproductie.

Het lijkt mij leuk mijn ervaringen en kennis met jullie te delen!

Hi! Ik ben Tammo Deuling, bassist en zanger in meerdere projecten. Daarnaast schrijf ik ook liedjes, voornamelijk op gitaar.

Met mijn band, Shoebills, spelen we rock geïnspireerd door de jaren 60’s. Met de nadruk op geïnspireerd, want we maken experimentele en nieuwe muziek. Alleen dan wel met de sound van toen. Sinds 2021 speel ik ook in Dawn Brothers, een rootsrock band met meerdere lead zangers.

In mijn lessen wil ik mij vooral niet bezig houden met wat ik gaaf vind, maar wat jij wilt spelen! Zo kan ik je helpen beter te worden op je instrument en direct een connectie te maken met de muziek waar jij van houdt. Het is belangrijk dat we plezier hebben, maar als je ambitieus bent, gaan we er samen hard tegenaan!

Hii! Ik ben Joëlle. Al van jongs af aan heb ik een passie voor muziek. Zo ben ik 2018 terecht gekomen bij Silver Sound Studio om zangles te volgen. In diezelfde tijd was ik uitvoerend producent van De Kleine Zeemeermin de Musical en content creator voor seasons2.0. Ik houd me bezig met de social media en het organiseren van evenementen van de Silver Sound Studio.

In 2019 ben ik afgestudeerd als Mediamanager, gespecialiseerd in de Media & Entertainment industrie. Mijn vrije tijd besteed ik aan fotografie, musicals en films. Ik kijk er erg naar uit om samen de kunst van muziek over te brengen naar de wereld, te beginnen met Schoonhoven 😉

Hi! Mijn naam is Zandri Zomerdijk, het zusje van Mikky, en ik ben Graphic Designer. Ik volg de opleiding Graphic Design aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Ik houd mij bezig met de vormgeving van de Silver Sound Studio.

Mijn interesses liggen in het creëren van grafische werken, motion design en muziek. Vaak combineer ik mijn interesses met elkaar. Ik speel zelf gitaar, bas, ik zing graag en speel af en toe wat piano.

Hallo! Ik ben Yari Zomerdijk, het broertje van Mikky en Zandri.
Normaal gesproken ben ik een allround technicus, maar door het coronavirus heb ik veel vrije tijd gekregen.
Nu heeft de Silver Sound Studio mij benaderd om voor de klantenservice te gaan zorgen, wat mij heel tof lijkt. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en te doen.
Ik vind het ook nog steeds fijn om zelf te drummen en muziek op te nemen.
In de toekomst zal ik ook werkzaam zijn als technicus voor de Silver Sound Studio.

Onze Visie

Jouw ontwikkeling staat centraal

Wij zijn van mening dat een docent /coach midden in het werkveld moet staan, om op die manier de meest recente ervaringen en kennis te verzamelen en door te geven.

Vanwege deze instelling hebben we naast onze reguliere studie ook twee jaar de Minor educatie gevolgd op het Rotterdams conservatorium, waarbij we verschillende workshops en stages hebben doorlopen.

Na vier intensieve jaren van scholing en onderzoek vinden wij dat het tijd is om onze plannen te gaan verwezenlijken.

Contact

06 213 333 23
Platinastraat 12E
2872 ZX Schoonhoven

Silver Sound Studio  © 2021

Mikky Zomerdijk - 60842008 - NL002308433B24

Acoustic Drum Sessions - 64319210 - NL002219681B94